Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

SERVEIS A L’ESCOLA

SERVEIS ESCOLARS

MENJADOR ESCOLAR

L’escola disposa de cuina pròpia a càrrec de l’empresa Hostesa. Es fan menús especials per totes les al·lèrgies o intoleràncies que ho requereixin. Tots els productes amb el que es cuinen son de proximitat.

SERVEI D'ACOLLIDA

Servei de 7:45 h a 9:00 h per a totes aquelles famílies que ho necessitin.

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC I SIEI

L’escola compta amb un Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica (DOIP) propi que assessora als docents de totes les etapes educatives. El Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva (SIEI) ens ajuda a poder donar resposta a necessitats que presenta part de l’alumnat.

PLATAFORMA DIGITAL

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tot l’alumnat, els mestres i els pares tenen un usuari per accedir a pla plataforma Clickedu.

Aquesta plataforma serveix per gestionar, entre altres coses, les programacions (fitxes de reforç o ampliació), els informes, les comunicacions amb les famílies, els calendaris (agenda), fotos de les activitats, tant de l’escola com de l’aula…

WI-FI I SERVEIS INFORMÀTICS

Totes les aules de l’escola estan digitalitzades i, en tots els cursos, els alumnes compten amb un nom d’usuari i la clau per accedir a l’entorn Google per educació.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Àmplia oferta d’activitats extraescolars (gestionades per l’AFA).

Per a més informació: afa@vedrunacentelles.cat

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website