Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

VEDRUNA CENTELLES

VEDRUNA CENTELLES

L’escola Vedruna Centelles som una escola concertada que des del curs 22/23 hem entrat a formar part de Fundació Vedruna Catalunya. Som una de les 37 escoles d’arreu del territori, el treball en xarxa entre escoles ens permet millorar l’acció educativa. Pretenem formar persones creatives, autònomes, amb sentit crític i una actitud oberta i solidària que els permeti desenvolupar-se en un món cada dia més canviant.
nens ballant

VALOR AFEGIT

  • Acompanyem a les famílies i a l’alumnat al llarg de l’escolarització a nivell personal i educatiu creant un clima positiu i motivador amb un estil familiar.
  • Amb alumnat preparat per superar els reptes del futur, tenir una mirada crítica del món i capacitat per adaptar-s’hi amb la voluntat de transformar-lo.

UNA UBICACIÓ PRIVILEGIADA

Una escola on l’entorn esdevé agent educatiu

Ubicada al vell mig de la vila de Centelles, arrelada al municipi. Col·laborem i participem activament en les diferents activitats del municipi i establim Projectes Transversals amb diferents entitats del poble.

el pati de l'escola
El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Menjador Escolar

L’escola utilitza els serveis de càtering de la Cuina de Sant Tomàs. Es fan menús especials per a nens al.lèrgics o amb intoleràncies.

Auxiliar conversa en llengua anglesa

L’escola disposa d’una auxiliar de conversa que facilita a l’alumnat un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

Serveis informàtics i telemàtics

Tots els estudiants tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació.

Assessorament psicopedagògic i SIEI

L’escola compta amb un Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica (DOIP) propi que assessora a totes les etapes educatives.

Servei d'acollida

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola.

Activitats extraescolars

Àmplia oferta d’activitats extraescolars (gestionades per l’AFA) incloent anglès, robòtica, matemàtiques, activitats esportives i coral. Activitats de migdia i de tardes.

EQUIP DIRECTIU

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website