Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

El passat mes de juliol, una quinzena d’alumnes de l’Escola Vedruna Sagrats Cors (de 1r a 4t d’ESO) van anar a Anglaterra durant 15 dies. Alguns van anar-hi durant la primera quinzena i, la resta, durant la segona.

Com que la possibilitat de fer aquesta estada al Regne Unit l’ofereixen totes les escoles Vedruna de Catalunya, els grups que van arribar a les diferents destinacions (Exeter, Exmouth i Worthing) eren nombrosos. Cada grup de 30 alumnes anava acompanyat per dues mestres.

L’horari que seguien es dividia en tres franges: matí, tarda i vespre. Al matí es feien classes d’anglès en una acadèmia de 9 a 13:30h. A les tardes hi havia activitats esportives, visites culturals, talent shows, treballs manuals… Alguns vespres es feien activitats com Disco i Campfire and Chill. Després, tocava tornar amb la família d’acollida a descansar. El cap de setmana s’aprofitava per visitar ciutats més grans com Bristol i Londres.

Per altra banda, també hi va haver alumnes (de 3r EP fins a 2n ESO) que van gaudir del Summer Camp 2023, una setmana de colònies en anglès a Sau. Les activitats que van fer van ser: càiac, orientació, tir amb arc, piscina, parc d’aventura, jocs de nit i excursions.

Heus aquí algunes fotos. Tots i totes expressen el seu desig de poder repetir les experiències algun dia, ja que s’ho van passar molt bé.

Més antic

Més recent

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website