Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

ERASMUS +

Després de les bones experiències viscudes per l’Anna Alabern i la Montse Ortega el passat mes de setembre en les seves estades a Aalborg (Dinamarca) i a Kildare (Irlanda) respectivament, l’escola Vedruna Sagrats Cors Centelles va portar a terme les segones mobilitats.

Les circumstàncies d’aquest final de curs van fer que tornessin a ser elles les encarregades de repetir l’experiència i passar, novament, una setmana fora. En aquest cas, l’Anna (Primària) va anar a l’escola Basisschool De Golfbreker a Koog aan de Zaan (Holanda) i, la Montse (ESO), va anar a l’institut Herbartgymnasium d’Oldenburg (Alemanya). Aquests nous destins, si bé eren diferents dels anteriors, els van resultar igual d’acollidors i interessants.

Durant una setmana van acompanyar a classe a diferents mestres. Entre moltes altres coses, van poder observar quina era l’organització del centre, els models didàctics i metodològics, els agrupaments de l’alumnat, els recursos que tenien, l’atenció a la diversitat i a les necessitats, el treball amb dispositius mòbils i les apps que utilitzaven, el nivell de competència digital de l’alumnat…

Totes dues valoren molt positivament l’oportunitat que han tingut de tornar a fer una mobilitat a l’estranger i, afegeixen, que ha estat una experiència enriquidora personalment i professionalment. A partir del setembre, la seva tasca serà transferir totes les observacions al Claustre per aplicar millores en tots els àmbits possibles.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website