Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

GLOBAL CAMP

Les escoles Vedruna de Catalunya, van convocar una trobada de les 37 escoles Vedruna que formen la xarxa Educativa de Vedruna Catalunya Educació per exposar com i de quina manera treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a les nostres escoles.

La trobada es va realitzar el dissabte 4 de març, a VIC, concretament al Recinte Firal del Sucre. S’hi van exposar experiències, explicades de forma directa pel mateix alumnat. A l’esdeveniment hi van assistir més de 1.500 persones.

La nostra escola va presentar el projecte Vincles “T’acompanyo, m’acompanyes” de 4t de primària (“ODS 11. Ciutats i comunitats sostenibles”). L’escola està molt satisfeta del treball final, de l’acollida que va tenir i de les valoracions que n’ hem rebut.

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), són objectius universals, integradors i ambiciosos. Aquests objectius guien la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible, aprovada el 25 de setembre del 2015.

Les temàtiques que aborden van des de la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum i la producció sostenibles i la governança.

L’escola Vedruna Centelles està preparada per comprendre, empatitzar i per transformar el món.

Totes les experiències es poden visitar a la web:https://vedrunaods.cat

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website