Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 17

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

L’alumnat de la Vedruna torna a optar per fer les proves oficials de Cambridge

L’escola Vedruna Sagrats Cors és Centre Examinador Oficial de Cambridge i, el passat mes de maig, vam tornar a acollir les proves oficials d’anglès pels nivells Starters, Movers i Flyers. Enguany, ha estat el 12è any consecutiu que preparem a l’alumnat per passar aquestes proves, reconegudes arreu del món. El primer any va ser el curs 2011-2012.

La tasca de preparació de l’alumnat que vol presentar-se a aquestes proves comença cap al febrer, dins l’horari d’anglès. Les mestres d’anglès, junt amb l’auxiliar de conversa de llengua anglesa de l’escola, la Leia, preparen l’alumnat en els 3 aspectes que es demanen: Reading and writing, Listening i Speaking.

A partir de 3r d’Educació Primària, molts nens i nenes tenen el nivell Starters i els animem a presentar-se a aquesta prova inicial. A partir d’aquí, a mesura que assoleixen més interès i nivell, van preparant titulacions superiors com les proves Movers i Flyers.

Els resultats obtinguts cada any ens animen a continuar amb

aquest projecte. Des d’aquí, volem agrair la confiança de les famílies i volem felicitar a tot l’alumnat que es presenta a les proves.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website