Atenció al públic:

8:00h a 18:00h

C/ Hospital 13

08540 Centelles

93 881 02 61

escola@vedrunacentelles.cat

Traspàs de la titularitat

La Congregació de les Missioneres dels Sagrats Cors ha decidit traspassar la titularitat de l’escola Sagrats Cors a la Fundació Vedruna Catalunya Educació (FVCE).

El traspàs s’ha signat a finals de juny última setmana i s’ha fet efectiu l’1 de setembre.

L’acord farà viable aquest projecte pedagògic d’iniciativa social, així com la continuïtat del seu caràcter propi com a escola cristiana.

El canvi serà progressiu i es mantindran els projectes d’escola i les metodologies. El traspàs també garanteix l’estabilitat del claustre i de la resta del personal.

Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació agraeixen l’esforç i la dedicació de les germanes Missioneres dels Sagrats Cors. Des de 1939 i durant 83 anys d’història, han treballat a favor de l’educació dels infants i joves de la vila de Centelles. També agraeixen la confiança que la congregació ha dipositat en el Projecte Educatiu Vedruna.

Es tracta d’un projecte que mantindrà el compromís actual de l’escola de Centelles amb la formació integral de l’alumnat, des d’una visió cristiana de la persona, de la vida i del món. I, per tant, hi haurà una coherència en la línia educativa que les famílies del centre han triat per als seus fills i filles.

L’escola de Centelles, situada al número 13 del carrer Hospital, cobreix les etapes educatives d’Infantil, Primària i ESO. Amb el canvi de titularitat passa a formar part d’una xarxa amb 36 escoles més arreu del país, que possibilita la compartició de recursos i itineraris pedagògics.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació neix el 2016 en el marc del Manso Escorial de Vic.

Promoguda per la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, la Fundació treballa per afavorir l’accés a l’educació, a la cultura i a la formació dels infants i dels joves,de manera especial als més necessitats, des del respecte a la persona.

Més antic

Més recent

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website